Zýmē Harlequin IGP Veneto Rosso 2007 / KUN 1 STK. TILBAGE!

1.795,00
Inkl. moms

 

Zýmē Harlequin IGP Veneto Rosso 2007

 

Producent Azienda Acricola Zýmē di Celestino Gaspari
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer 15 forskellige druesorter /se vinbeskrivelse
Årgang 2007
Alkohol 15,0%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Kød, vildt, modne oste eller ren meditation

 

Et klarere udtryk og graden af detaljer adskiller Harlequin fra sin yngre bror Kairos.”

Duften er generøs og med enorm volume, en medley der vekselerer mellem frugt, blomster blomster og mineralitet, der holder vinen perfekt sammen. Smagen giver et kraftfuldt indtryk af rigdom og kompleksitet. Frugt, krydderier og den høje alkohol ( 15% ) holder strukturen, der veksler mellem frugt marmelade og skovbund. Eftersmagen er lang og fed med noter af pibetobak, kanel, muskatnød og med en åre af mineralitet  der sætter fokus på den enorme dybde i denne vin.

Harlequin produceres udelukkende i de bedste høst år.

 

   Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-351
Vægt: 1,66
Lager: På lager

Harlequin IGP Veneto Rosso,

I et ord: ikonet!

Etiketten er inspireret af figuren Harlequin, der skildrer masken, tårer der løb ned af hans ansigt og tomatpletterne på hans kostume. Produceret af Zýme.

Druerne er en sammensætning af minimum 15 druesorter, 4 hvide og 11 røde: Garganega, Trebbiano Toscano, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Corvina, Corvinone, Rondinella, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syraz, Teroldego, Croatina, Oseleta, Sangiovese og Marzemino.

Hos Zymé bruges der udelukkende organisk gødning og håndbeskæring. Efter omhyggelig kvalitet i udvælgelsen, høstes druerne manuelt baseret på modenhed på den specifikke drue og den efterfølgende tørring af druerne er baseret på den enkelte drues modenhed ift. længden på tørringsprocessen. Alt dette foretages personligt af producenten/vinmageren. Alt foregår under naturlige betingelser, uden maskiner, eller tvunget ventilation.

Vinfikation og modning starter hvor de hele klynger knuses, uden presning og druerne gære i betonkar med det  omgivende gær i ca. 30 dage, efterfulgt af pumpovers, délestages, og frem for alt ved visuel og auditiv overvågning af vinmageren. Efter  ca. 10 dage bundfalder vinen naturligt ved hjælp af tyngdekraften og modningsprocessen følger til i alt 30 måneder i nye franske 225 liters egetræsfade. Den ufiltrerede vin flaskes og får yderligere 2 år på flaske inden den frigives til salg.

Harlequin produceres udelukkende i de bedste høst år.

Farven er lysende, tæt rubinrød med tendens til granatrød med aldring. Duften er generøs og med enorm volume, en medley der vekselerer mellem frugt, blomster blomster og mineralitet, der holder vinen perfekt sammen. Smagen giver et kraftfuldt indtryk af rigdom og kompleksitet. Frugt, krydderier og den høje alkohol ( 15% ) holder strukturen, der veksler mellem frugt marmelade og skovbund. Eftersmagen er lang og fed med noter af pibetobak, kanel, muskatnød og med en åre af mineralitet  der sætter fokus på den enorme dybde i denne vin.

Et klarere udtryk og graden af detaljer adskiller Harlequin fra sin yngre bror Kairos.”

Denne spektakulære vin er ideel til alle retter med kød/vildt og krydret saucer. Den er fremragende til moden ost og helt genial som et brag af en meditationsvin!

Vinen bør serveres ved en  temperatur på 16- 18 ° C i kæmpe store baljer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: