Topsælgere

 

Zýmē:

Navnet Zýmē, fra græsk, betyder "gær". Gær er naturligvis et uundværlig element i verden af ​​ønologi, men det bærer også en symbolsk betydning, da det fremmaner begrebet naturlighed, der er en grundlæggende værdi i Celestino Gaspari s professionelle og eksistentielle rejse, imod processen om konstant at stræbe efter perfektion og nyskabelse. I harmoni med den filosofi, bærer vingårdens logo et vinstok blad, i hvilket der er centreret en femkant. Symbolet af de fem grundlæggende elementer, der tilsammen giver vin dets udbytte: mand-vin-jord-sol-vand.

Re-etablering af et ideelt levested, hvor mennesket og naturen er i perfekt symbiose er i virkeligheden, det punkt i både afgang og ankomst af en ny humanisme af jorden, hvoraf Celestino Gaspari og Zýmē er initiativtagere.

 

Zýmē vision:

Dette nye verdensbillede har til formål at etablerer et nyt forhold til miljøet, med mennesket som den naturlige vogter af sit lokale hjørne af jorden, den, der beskytter det, men også den, der kan forny det og omfortolke det.

Økonomisk levedygtighed med hensyn til driftsmetoder i praksis, gennemsigtighed i det endelige produkt gennem forståelse af sine produktionsprocesser, og respekt for rytmerne af naturen: det er de kardinal principper Zýmē har i deres tilgang til vinfremstilling.

Tilgangen er et element og symbol på en enkel stil af, at leve i syntese med jorden, i et historisk øjeblik, hvor mennesket, forvirret af rigdommen af ​​et falsk velvære, har bragt sin egen overlevelse.

Tradition og innovation er de to komplementære spor, som Zýmē vinproduktion bevæger sig med fremad: respekt for og opmærksomhed på de historiske vine fra Valpolicella-området går hånd i hånd med innovation og eksperimenter med nye vine, der vil øge og forny det lokale terroir. Kultur, historie, tradition, innovation - et glas vin er så mange ting, men i Celestino Gaspari hjerte, er vin over alt gær for sindet, og en gær, der vokser et projekt, Zýmē.