VILLA SPINOSA AMARONE "Guglielmi di Jago" della Valpolicella Classico DOC 2004

425,00
Inkl. moms

Villa Spinosa Amarone Riserva " Guglielmi di Jago " 2004

Producent Azienda Acricola Villa Spinosa
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Covina veronese, Rondinella & lidt lokale druer
Årgang 2004
Alkohol 16,5%
Flaskestr. 75 cl.
Passer til Fuglevildt, semi modne oste eller ren meditation.

 

Fantastisk amarone fra Villa Spinosa med 13 år på bagen og massere af kvalitet!

Produceret kun i de bedste årgange, er det en hymne til Amarone traditionen.

Farven er granatrød, med dufte af konserveret frugt, krydderier, sure kirsebær,

kirsebær, rosiner, og nuancer af kakao og tobak.

1 år på barriques og 7 år på større slovenske fade og herefter 1 år på flaske før frigivelse!

 

Læs mere på : http://www.villaspinosa.it/it/default.asp

 

   Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-145
Vægt: 1.660
Lager: På lager

"GUGLIELMI DI JAGO"
Amarone della VALPOLICELLA CLASSICO DOC, 2004 Riserva

Produceret kun i de bedste årgange, er det en hymne til Amarone traditionen. Dedikeret til vores forfædre, den Guglielmi, der først dyrkede vin i Jago, er det en tilbagevenden til oprindelsen. Lagres på træfade i ti år, i den kølige mørke kælder, er det en vin, der taler for sig selv, gennemsyrer sindsro og opfordrer os til at bremse vores daglige kapløb.

Druesammensætningen er hovedsagelig en blanding af Corvina Veronese og Corvinone, og en lille procentdel af andre lokale sorter, som tilladt i produktions- regler.

Jago (Negrar i Valpolicella) er et kuperet område i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua.
Vingården ligger mellem 240-252 meter over havets overflade. Der plantes efter Guyot, med 3700 til 4500 vinstokke per hektar. Der høstes manuel, fra midten af september til begyndelsen af oktober; og druerne er nøje udvalgt og placeret i små kurve til tørring. Udbyttet er 30-35 hektoliter vin per hektar.

Bærrene er forsigtigt afstilket og knust og fermenteringstemperaturen ligger på 8 - 15 ° C. Macerationen løber i 4 - 6 uger med daglige remontage og delestage hver 2 - 3 dag.
Aldring i ståltanke i 1 måned hvorefter den ældes i 12 måneder i Barrique og 7 år i Slovenske egetræsfade. Sluttelig tappes den på flaske og ældes yderligere 12 mdr. inden frigivelse til salg.

Farven er granatrød, med dufte af konserveret frugt, krydderier, sure kirsebær, kirsebær, rosiner, og nuancer af kakao og tobak.

Vinen holder 15% Vol. Den kan drikkes alene som meditation eller parret med semi-moden ost. Passer også fortrinligt med agerhøne, duer, fasaner og skovsneppe og andre vilde fugle.

Serveres ved 16-18 ° C i store glas

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: