Villa Spinosa Valpolicella Classico Amarone 2006

325,00
Inkl. moms

Villa Spinosa Valpolicella Classico Amarone 2006

 

Producent Azienda Acricola Villa Spinosa
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Covina veronese, Rondinella & lidt lokale druer
Årgang 2010
Alkohol 16,0%
Flaskestr. 75 cl.
Passer til Stegt kød, vildtretter og modne oste.

 

Super flot klassisk traditionel amarone! Kanon Julevin.

En vin med massere af power god harmoni og super balance.

Farven er granatrød med dufte af kogt frugt, sure kirsebær, kirsebær, vanilje og rosiner, og noter af krydderier. Smagen er fed og cremet med frugt af hindbær, sveske og blomme.Vinen holder 16% Vol.

En opvisning i power, harmoni og balance.

Det er quintarelli's vinmager Roberto Ferrarini, der laver denne vin.

 

Læs mere på http://www.villaspinosa.it/en/azienda.asp

   Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-122
Vægt: 1.660
Lager: På lager

Spinosa Amarone della VALPOLICELLA CLASSICO DOC 2006

En opvisning i power, harmoni og balance.

Det er quintarelli's vinmager Roberto Ferrarini, der laver denne vin.

"Det er vores symbol, den vigtigste vin fra vores familie. Det er magi i en flaske, harmoni for hjerte og sind. Det kombinerer elegance, balance og rundhed med den rigtige power. Det er udbyttet af ​​druer, historie, lidenskab, tid og engagement. Det er et udtryk for vores område, og en ambassadør for Valpolicella: den mest dyrebare frugt fra dette skønne land"

Sorterne til denne vin består hovedsagligt af en blanding af Corvina Veronese og Corvinone, og en lille procentdel af andre sorter.

Vinen produceres i Jago (Negrar i Valpolicella) og Figari (Marano di Valpolicella) bakkede områder i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua. Vingården er beliggende i en højde mellem 212 og 305 over havets overflade. Plantning System: Guyot, fra 3700 til 4500 vinstokke per hektar.

Der høstes manuelt fra midten af ​​september til begyndelsen af ​​oktober og druerne er nøje udvalgt og placeret i små kurve til tørring med et udbytte på 30-35 hektoliter vin per hektar.
Druerne er forsigtigt afstilket og knust og fermenteringstemperaturen ligger på 8 - 15 ° C.

Maceration foregår over 4 - 6 uger og aldring i ståltanke i 1 måned. Herefter kommer den i 12 måneder i Barrique og 2 - 3 år i Slovenske egetræsfade. Endeligt tappes den på flaske og ligger yderligere 12 måneder.

Farven er granatrød med dufte af kogt frugt, sure kirsebær, kirsebær, vanilje og rosiner, og noter af krydderier. Smagen er fed og cremet med frugt af hindbær, sveske og blomme.Vinen holder 16% Vol.

Vinen passer fortrinligt til stege og vildt og er i den grad også en super meditationsvin, som kan serveres alene efter et måltid.

Bør serveres 16-18 gr. i store glas.



For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

25/03/2017

Klassisk og klasse amarone med et godt gemmepotentiale. Er kraftfuld, aromatisk og intens, men samtidigt velafbalanceret med god lang og krydret afslutning.

Tilføj anmeldelse: