Villa Spinosa

Mod slutningen af ​​1700-tallet, begyndte ingeniør Giacomo Guglielmi opførelsen af ​​stuehuset i Jago der omgiver midten af ​​boet, som mest sandsynligt dateres tilbage til begyndelsen af ​​1700-tallet.

Efter opførelsen af gården, begyndte opførelsen af ​​Villaen og den italienske have. Den italienske have eksisterer stadig i dag, og giver en perfekt indramning til den storslåede villa. De gårde, som ligger bag villaen, er perfekte eksempler på byggeri i landdistrikterne i Valpolicella, og blev bygget ved hjælp af lokale tuf sten.

Villa Spinosa efter vinkrisen

Da vinkrisen i 1980'erne var forbi, blev Valpolicella og sine vine, især Amarone, synonym med kvalitetsvin rundt om i verden. I denne periode, begyndte mange små og mellemstore vinbønder, som indtil da producerede druer til at sælge videre til vinproducerende selskaber, selv at producere deres egne vine af høj kvalitet og opbygge sig et ry.

Villa Spinosa var en af ​​de vingårde der blev skabt i denne periode. En betydelig omstrukturering af stuehuset og vinmarkener gjorde det til en topkvalitets drue- og vinproducent.


Denne lange og besværlig forvandling fra gård til prestigefyldte vinproducent har tilladt Villa Spinosa at blive en moderne og effektiv vingård i Valpolicella Classica-regionen anerkendt for sin høje kvalitet af vinproduktion.