Valentina Cubi Valpolicella Classico Superiore, Ripasso, "Arusnatico" 2013 / KUN 6 STK. TILBAGE!

125,00
145,00
Du sparer: 20,00
Inkl. moms

Valentina Cubi Valpolicella Classico Superiore, Ripasso, "Arusnatico" 2013 / ORGANISK

Producent Azienda Acricola Valentina Cubi
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina & Corvinione 75%, Rondinella 25%
Årgang 2013
Alkohol 13,5%
Flaskestr. 0,75
Passer til Retter med pasta, semi moden ost, pølse eller stegt kød.

SUPER FRISK OG VELSMAGENDE RIPASSO! 

I glasset fremstår vinen mellem rubinrød med noter af kirsebær, violet med et strejf af krydderi.

Mineralsk over tungen og med livlig og saftig rød frugt med en god og fuldendt finish

Priser:
Årgang 2013 - Golden Star Vini Buoni d'Italia 2016
Årgang 2012 - 86/100 point Robert Parker
Årgang 2010 - Commended af Decanter 2013
Årgang 2010 - 87/100 point i Wine Enthusiast
Årgang 2010 - 87/100 point Robert Parker
Årgang 2005 - 91/100 i Wine Enthusias

 

Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-287
Vægt: 1.660
Lager: På lager

ARUSNATICO ®
Valpolicella Superiore Ripasso ® 2013- ORGANISK

Det vigtigste aktiv i Valentina Cubi ejendom er dens bjergskrånede vinmarker beliggende i flere af Valpolicella´s vigtige crus. På en højde af 290 og 350 mtr over havet og med syd-sydøstlig eksponering, så er de terrasserede vinmarker et skridt væk fra Gardasøen. Kølige briser fra søen skaber løbende ventilation i vinmarkerne og holder svamptrykket lavt, mens forskellene mellem dag og nat temperatur gør det muligt for druerne at bevare deres friskhed, samtidig med at de opnår fuld modenhed. Jordbunden på disse terrasser indeholder et højt indhold af sten med siltet ler, som har en vandbevarende kapacitet. På grund af dette er et vandingssystem fuldstændigt fraværende.

Druesammnsætningen er Corvina 75% & Rondinella 25%. Den gennemsnitlige tæthed af disse vinmarker er mellem 3000 og 5000 vinstokke pr. / ha. Siden 2013 er vinmarkerne organisk certificeret. Udbyttet er 55hl / ha.

Druerne bliver håndhøstet fra midten af september til anden halvdel af oktober. Blandingen til denne vin er baseret på Corvinone og Corvina med små portioner af Rondinella og Molinara. Efter druerne er blevet afstilket og knust bliver de ført ind i temperaturstyret rustfri ståltank. Gæringen bliver afsluttet og den unge vin bliver kørt over kvaset fra Amaronen. En relativt kort macerations periode på tre dage. I løbet af denne fase påtager vinen sig mere viskositet og ekstrakt, hvilket resulterer i en tættere og mere fuldendt fornemmelse i munden i vinen. Efter ti dage med maceration på Amarone pomacen, omhældes den på rustfri ståltanke for stabilisering og malolaktisk fermentering. Dette er efterfulgt af 11 måneders aldring i brugte Tonneaux og en lille andel af fransk eg.

I glasset fremstår vinen mellem rubinrød med noter af kirsebær, violet med et strejf af krydderi. Mineralsk over tungen og med livlig og saftig rød frugt med en god og fuldendt finish. Vinen holder 13,50% og går godt sammen med retter med pasta, semi hårde oste, pølser eller stegt kød.

Priser:
Årgang 2013 - Golden Star Vini Buoni d'Italia 2016
Årgang 2012 - 86/100 point Robert Parker
Årgang 2010 - Commended af Decanter 2013
Årgang 2010 - 87/100 point i Wine Enthusiast
Årgang 2010 - 87/100 point Robert Parker
Årgang 2005 - 91/100 i Wine Enthusias

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: