Valentina Cubi Recioto " MELILOTO " 2003 / KUN 1 STK. KAN IK FÅS MERE!

245,00
Inkl. moms

Valentina Cubi Recioto " MELILOTO " 2003 / KUN 2 STK. KAN IK FÅS MERE! 

Producent Azienda Acricola Valentina Cubi
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 70%,Corvinione 25%, Rondinella 5%
Årgang 2003
Alkohol 12,5%
Flaskestr. 0,5 l
Passer til Ren meditation, chokolade, søde desserter

Topmoden Recioto der smager himmelsk!

Farven er Intens rubinrød med en let lilla nuance. Bitter kirsebæraromaer og sød tobak harmoniseres med undertoner af vilde bær og kakao.

Smagen er både afbalanceret, fuld aromatiseret, krydret og ekstremt tilfredsstillende.

Årgang 2003 - Bronze i Decanter 2010

  Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-288
Vægt: 1.000
Lager: Kun få stk. tilbage

MELILOTO 2003
Recioto della Valpolicella DOCG

Det vigtigste aktiv i Valentina Cubi ejendom er dens bjergskrånede vinmarker beliggende i flere af Valpolicella´s vigtige crus. På en højde af 290 og 350 mtr over havet og med syd-sydøstlig eksponering, så er de terrasserede vinmarker et skridt væk fra Gardasøen. Kølige briser fra søen skaber løbende ventilation i vinmarkerne og holder svamptrykket lavt, mens forskellene mellem dag og nat temperatur gør det muligt for druerne at bevare deres friskhed, samtidig med at de opnår fuld modenhed.

Jordbunden på disse terrasser indeholder et højt indhold af sten med siltet ler, som har en vandbevarende kapacitet. På grund af dette er et vandingssystem fuldstændigt fraværende. Druesorterne er Corvina 70%, Corvinone 25%, Rondinella 5%. Vinmarkerne er Monte Tenda, Monte Crosetta Rasso - på toppen af kalksten bakkerne i Fumane og San Pietro i Cariano. Området, hvor jorden er ideel til produktion af de store røde vine. Udbyttet er 7 tons (fra 3000 til 5000 vinstokke pr. Ha) Opbindingssystem er Guyot, dobbelt Pergola, single Pergola.

Druerne høstes i slutningen af september - begyndelsen af oktober hvor druerne til Recioto håndplukkes i små kasser, hvor de ligger til tørre i 2 mdr. Efter tørringsperioden bliver druerne ført til fermentering i ståltank, hvor ekstraktionen bliver hjulpet ved remontage. Gæringen er meget langsom på grund af det høje sukkerindhold og det tager i alt 30 dage at afslutte. I denne periode gennemgår vinen også malolaktisk gæring.

Efter lidt tid i tønde for at harmonisere struktur og aromaer, overføres vinen til store egekar for at fuldføre modningsprocessen. Den aldres i flasken, indtil den er valgt til frigivelse. Sukker: 101 g / l.

Farven er Intens rubinrød med en let lilla nuance. Bitter kirsebæraromaer og sød tobak harmoniseres med undertoner af vilde bær og kakao. Smagen er både afbalanceret, fuld aromatiseret, krydret og ekstremt tilfredsstillende.

Årgang 2003 - Bronze i Decanter 2010

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: