Tommaso Bussola - L`errante IGT TB 2011

599,00
Inkl. moms

Tommaso Bussola - L`errante IGT TB 2010

 


Producent
Tomasso Bussola
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Cabernet Franc, Cabernet Savignon og Merlot
Årgang 2010
Alkohol 16,5%
Flaskestr. 75 cl.
Passer til Pelsvildt og modne oste eller ren meditation.

 

 

  • Vin på Merlot og Cabernet Sauvignon som er tørret inden presning som i amarone vinene. En nærmest portvinsagtig vin med blommer, tobak, mocca og solbær. Lang vedvarende eftersmag. Alkoholen bæres pænt men givet en vin der vil dele vandene. Personligt synes jeg det holder. 90p

 

  • Violet/lilla. Duften har cremet solbær, træ, varme og stor fylde. Smagen er meget sødmefuld med træ, solbær, vanilje og krydderi. Fantastisk fed og cremet med meget sødme, men syren i vinen har tilstrækkelig modvægt til at give en fantastisk harmoni i helheden. Tanninholdig i sin ungdom, og de er med til at bryde sødmen. Virkelig flot vin på alternative druer, der kun kan ramme 3 glas i vurdering. Drik 2015-2025. 3 glas - årgang 2008

 

     Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-107
Vægt: 1,66
Lager: Leveringstid er 7-10 dage dag(e).

L’Errante er klassificeret som Rosso Veronese IGT, men smager som en mellemting mellem en tør amarone og en saint-emilion på steroider. Her er merlot, cabernet franc og cabernet sauvignon, som i en højrebredsbordeaux; modenhed og appasimento som i en amarone; og ikke mindst et vinøst udtryk ud over det sædvanlige.

Blomme, kirsebær og brombær udgør den særdeles tætte og saftige frugtkerne, og sender tankerne mod Veneto, mens det tørre finish og den aristokratiske struktur skriger bordeaux.

Lagringen på nye barriques sætter sit aftryk med et krydret fadpræg, og med tid i glasset dukker marcipan og rålakrids op, sammen med det mest elegante grønne præg fra cabernet franc.

L’Errante betyder ”vandreren”, og selvom den har fodfæste i både Bordeaux og Veneto, går den sine helt egne vegne. Et must for enhver eventyrlysten italofil!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: