Terre di Leone Valpolicella Classico Superiore DOC 2009

195,00
Inkl. moms

 

Terre di Leone Valpolicella Classico Superiore DOC 2009

 

Producent Azienda Acricola Terra di Leone
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 40%, Corvinione 20 %, Rondinella 25%, og 10 % Molinara & 5 % Oseleta
Årgang 2009
Alkohol 14,5%
Flaskestr. 0,75ltr.
Passer til Retter med kød, tapas, mellem moden ost.

 

Topmoden superiore!

I glasset fremstår vinen rubin rød i farven. Aroma af kirsebær og røde frugter med sarte antydninger af krydderier, der er afledt af modningen i træ.

Blød og behagelig på ganen med betydelige tanniner.

   Vinbeskrivelse i PDF

Læs mere her: http://www.terredileone.it

Model/varenr.: WSHOP-314
Vægt: 1.660
Lager: På lager

Vinmarkerne ligger omkring landsbyerne Marano di Valpolicella og Fumane, i Valpolicella Classico oprindelsesbetegnelse. De har det sydlige og sydøstlig eksponering for solen, og en højde på 320 m. Jordbunden er ikke kunstigt vandet og overvejende bestående af kalkholdige aflejringer omringet af stenmur terrasser der er skabt med "marogne",  der er typiske for Valpolicella-området.

Druesammensætningen er Corvina 40%, Corvinone 20%, Rondinella 25%, Molinara 10%, Oseleta 5%. Udbytte pr. ha er 44 hl / ha. Druerne er høstet manuelt, sent i sæsonen, og placeres i plastkasser med 5 kg druer inden de placeres på tørring loftet, hvor de tørres i ca. 100 dage. Druerne knuses alene af tyngdekraften.

Herefter udblødes mosten og gæres på champagnegær ved lave temperaturer i 7 til 9 dage i ståltanke, inden gæringen begynder ved en kontrolleret temperatur. Vinen modnes i franske ege tonneaux i 25hl tønder i 16 måneder og derefter hviler vinen yderligere på flaske i 6 måneder.

I glasset fremstår vinen rubin rød i farven. Aroma af kirsebær og røde frugter med sarte antydninger af krydderier, der er afledt af modningen i træ. Blød og behagelig på ganen med betydelige tanniner. En lækkert glas der bør nydes i store baljer ved 14-16 °.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: