Terre di Leone " Dedicatum " Rosso IGT

195,00
Inkl. moms

 

Terre di Leone " Dedicatum " Rosso IGT

Producent Azienda Acricola Terre di Leone
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Blend af op til 14 forskellige druer
Årgang 2007
Alkohol 13%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til pastaretter, ost eller ren meditation

Vinen er rubin rød i farven med intense aromaer af interessante krydrede noter der er tilkommet fra egetræsfade under modning.

Blød på ganen med betydelige tanniner. Smager fantastisk, det er kunst på flaske!   

  Vinbeskrivelse i PDF

Læs mere her: http://www.terredileone.it

Model/varenr.: WSHOP-312
Vægt: 1.660
Lager: På lager

Vinmarkerne er placeret tæt på landsbyerne Marano di Valpolicella og Fumane i Valpolicella Classico i en højde af 420m på skråninger med en sydlig eller sydøstlig eksponering. Jorden har ingen kunstige vandingsanlæg. Den er overvejende af vulkansk jord med nogle kalkholdige lommer. Blandingen af druer der bruges til at lave ”Dedicatum” skifter hvert år, men kan indeholde ca. 14 forskellige druesorter, der alle er anbefalet og godkendt indenfor de gældende produktionsrammer.

Udbytte pr. hk. er 35 hl / ha.

Druerne er høstet manuelt og placeres i kasser med op til 5 kg frugt. De bliver så lagret i "fruttaio" eller frugt-tørring loft i 80 dage og dermed reducere vandindholdet og forøger koncentrationen af ​​smag og aroma. De tørrede druer afstilkes og presses ikke, dette sker alene ved hjælp af tyngdekraften. De gennemgår kold maceration i ståltanke i ca.. 8 dage før den temperaturstyrede fermentering.

Vinen aldres i 2,25hl. Franske ege barriques og 5HL. Franske ege tonneauxs i omkring 18 måneder. Efter aftapning lagres vinen på flaske yderligere i mindst 18 måneder.

Vinen er rubin rød i farven med intense aromaer af interessante krydrede noter der er tilkommet fra egetræsfade under modning. Blød på ganen med betydelige tanniner. Smager fantastisk, det er kunst på flaske!   

Vinen bør serveres ved 16-18 gr.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: