Terre di Leone Amarone della Valpolicella Classico D.O.C 2009

399,00
Inkl. moms

Terre di Leone Amarone della Valpolicella Classico D.O.C 2009

Producent Azienda Acricola Terra di Leone
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 40%, Corvinione 30 %, Rondinella 20%, og 10 % Oseleta
Årgang 2009
Alkohol 16,5%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Ren meditation

Stor power og fin elegance på samme tid. Ren meditationsvin.

Old school amarone i topklasse!

  Vinbeskrivelse i PDF

Læs mere her: http://www.terredileone.it

 Michael Christensen - vinhulen anmeldte Terre di Leone 2006---

Rubinrød. Næsen er mørk og samtidigt dejligt imødekommende med fed blomme, friske bær, sveske og enorm dybde - tydeligt taget i en tidlig alder, hvor der kræves yderligere lagring. Florale noter træder til midtvejs. Smagen er sødmefuld og tæt med mørke bær, blomme, pibetobak, fede lag af velsmag og ganske lette florale noter efterfulgt af lakrids og en fuldstændig kontrolleret og balanceret smag med stor finesse uden at miste styrken.

Model/varenr.: WSHOP-313
Vægt: 1.660
Lager: På lager

Vinmarkerne er placeret tæt på landsbyerne Marano di Valpolicella og Fumane i Valpolicella Classico appellation i en højde af 420m på skråninger med det sydlige eller sydøstlig eksponering. Jorden har ingen kunstige vandingsanlæg og er overvejende lavet af vulkansk jord. Terrasser er skabt med "marogne", stengærder, der er typiske for Valpolicella-området.

Druesammensætningen er 40% Corvina, 30% Corvinone, 20% Rondinella, 10% Oseleta. Udbytte pr. ha er 16 hl / ha. Druerne er høstet manuelt og placeres i kasser med op til 5 kg druer. De bliver så lagret i "fruttaio" eller frugt-tørring loft i 120 - 140 dage og dermed reduceres vandindholdet og forøger koncentrationen af ​​smag og aroma. De tørrede druer afstilkes, og presses ikke, dette foregår udelukkende ved hjælp af tyngdekraften. De gennemgår kold maceration i ståltanke i 10-14 dage før den temperatur-kontrolleret gæring.

Vinen lagres i 25 hl franske egetræsfade i ca. 30 måneder. Efter aftapning kommer den i bordeaux flasker, og vinen lagres i kælderen ved en konstant temperatur i yderligere mindst 12 måneder.

Vinen fremstår i glasset intens granatrød med en kraftfuld, stærkt krydret aroma. På ganen er den kompleks og fyldig med en lang eftersmag og med fløjlsagtige frugtagtige noter. Disse skyldes den lange tørreproces, som druerne får. Stor power og fin elegance på samme tid. Ren meditationsvin. Serveringstemperatur: 16-18 ° i store baljer. Forventet lagringstid under rette opbevaring er 15-18 år fra høståret.

Michael Christensen - vinhulen anmeldte Terre di Leone 2006--- Rubinrød. Næsen er mørk og samtidigt dejligt imødekommende med fed blomme, friske bær, sveske og enorm dybde - tydeligt taget i en tidlig alder, hvor der kræves yderligere lagring. Florale noter træder til midtvejs. Smagen er sødmefuld og tæt med mørke bær, blomme, pibetobak, fede lag af velsmag og ganske lette florale noter efterfulgt af lakrids og en fuldstændig kontrolleret og balanceret smag med stor finesse uden at miste styrken.

Vi har her både den klassiske stil med en snert af sveske og den moderne stil med frisk frugt. Enorm tyngdefuld og velstruktureret snilde og tanninerne er gemt til det yderste af finalen, hvor de så til gengæld træder markant til. Dømt til at ligge og lagre i nogle år, men det er opvisning i perfektion. De 3 glas kan ingen fjerne. Drik 2013-2020.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: