Terre di Leone

I Marano Bor Federico Pellazardi som på rekordtid har slået sit navn fast som den nye komet på valpolicella's vinhimmel. Allerede efter førsteårgang - 2005 - kom flere af de store personligheder - blandt andet Marco Sartori fra Roccolo Grassi og Romano Dal Forno for at se, hvad det var Federico havde gang i.

Federico kører hele produktionen fra friske druer frem til den færdige amarone uden pumper eller lignende. Han bruger tyngdekraften. Druerne kommer i øverst oppe, og derfra kører processen nedad indtil vinen går i fadene. Desuden har Federico elimineret korkproblemet i hans vine. Der indgår blandt andet mikrobølger og varme i korkprocessen.

Terre di Leone

"Terre di Leone´s respekt for traditionen, passion for vinfremstilling og engagement til at producere kvalitetsprodukter gør dem til en sand håndværker i vinproduktionen og vingårds pleje.  Han er meget bevidst om, at banebrydende teknologi kun skal bruges til at hjælpe tiden i den naturlige proces, hvor frugt omdannes til vin . "