Tenuta Sant´Antonio Recioto " Argille Bianche " 2006 / UDSOLGT!

225,00
Inkl. moms

Tenuta Sant´Antonio Recioto " Argille Bianche " 2006

 

Producent Azienda Acricola Tenuta Sant´Antonio
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 70%, Rondinella 20 %, Oseleta 5% og Oseleta 5 %
Årgang 2006
Alkohol 13,5%
Flaskestr. 0,375 l
Passer til Tørre kager, kiks, chokolade, modne oste eller ren meditation

 

En fristende, tillokkende og ekstremt behagelig vin.

Harmonisk og elegant med strejf af kirsebær og surkirsebær, blåbær og kakao.

Årgang 2006 er på toppen nu, men kan nemt lagres yderligere 5 år!

 

Se mere på : http://www.tenutasantantonio.it/

 

   Vinbeskrivelse i PDF

 

 

 

Model/varenr.: WSHOP-340
Vægt: 1
Lager: Leveringstid er UDSOLGT NY ÅRGANG PÅ VEJ dag(e).

Druesorterne kommer fra vinmarkerne på ejendommen. Marken er placeret i ca. 300 meters højde på Monti Garbi bjerget i kommunen Mezzane.

Terrænet har en gennemsnitlig hældning på 15% og jorden er kalkholdig med hvidt ler. Der anvendes Guyot opbindingssystem og plantetætheden er på henholdsvis 8.000 pr. ha. Vinstokkenes alder er ca. 30 år.

Druesammensætningen er Corvina 70 %, Rondinella 20%, Croatina 5 % og Oseleta 5%. Druerne håndhøstes og ligges i små kasser, normalt 2-3 gange afhængigt af de klimatiske forhold i det respektive år. Druerne tørres i store velventilerede rum i ca. 4-5 måneder inden presning.

Druerne afstilkes og presses meget varsomt, og kun første pres anvendes til vinen. Gærringen finder sted ved en kontrolleret temperatur på ca. 22 grader og varer ca. 40 dage. Derefter lagres vinen i 3 år på brugte 500 liters egefade inden vinen tappes på flaske.

En fristende, tillokkende og ekstremt behagelig vin. Harmonisk og elegant med strejf af kirsebær og surkirsebær, blåbær og kakao.

Denne recioto har en meget lang og krydret eftersmag. Vinen er helt ideel til tørre kager, kiks og chokolade. Den kan også fint anvendes til moden ost som alternativ til portvin eller blot som et pragtfuldt glas når tilværelsen skal nydes.

Serveringstemperatur 14-16 gr.

Vinen behøver ingen dekantering, den kan dog med årene udvikle lidt bundfald, hvorfor en ældre årgang kan tåle hurtig dekantering.  Den er på toppen nu efter 10 år!

Denne Recioto er klar til at drikkes ved frigivelsen, men kan fint lægges hen 15 år fra frigivelsesåret under de optimale betingelser.

.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: