Topsælgere

 

 

Roccolo Grassi

Huset blev etableret i 1996 med det sigte, at producere betydningsfulde vine i et område, der har stort potentiale for

fremstilling af lagringsegnede vine. Etableringen var ligeledes et udtryk for stor passion for vinverdenen – men kun for

førsteklasses vine, eftersom det er disse vine, der efterlader indtryk hos forbrugeren. 

Man forsøger at fremstille vine med karakter og personlighed, identificerbare med det lokale terroir og Roccolo Grassis stil. 

Det kræver en god portion arbejde, både i vinmarkerne og i kælderen, begge steder er det vigtigt at bevare råmaterialets

kvalitet gennem fremstillingsprocessen. Det skal være respekten for afgrøden og druens integritet,

der giver mulighed for at udtrykke det fulde potentiale i vinen. 

Sartori-familien ejer ca. 13,5 ha vinmarker, der udgøres henholdsvis af ”Roccolo Grassi” og ”La Broia”. 


Roccolo Grassi filosofi

Roccolo Grassi har den filosofi, at man får det bedst mulige ud af hver enkelt drue, derfor fremstilles der kun én Soave,

én Valpolicella, én Amarone samt 2 dessertvine (1 hvid og 1 rød) – ingen enkeltmarksvine eller specielle ”Cru’s”.

Samtlige vine er fremstillet med stort lagringspotentiale – hvis man kan holde fingrene fra dem……. 

Huset er ligeledes specielt ved at stort set hele produktionen er solgt/reserveret, inden den frigives til salg.

Populær
  • 2011
545,00
Inkl. moms
Populær
-15%
225,00
265,00
Du sparer: 40,00
Inkl. moms
  • 2007
  • 2005
285,00
Inkl. moms
145,00
Inkl. moms