Piccoli Valpolicella Rosso IGT " Cacro " 2010

165,00
Inkl. moms
  • Køb 6 eller flere til 140,00 pr stk.

Piccoli Valpolicella Rosso IGT  " Cacro " 2010

Producent Azienda Acricola Piccoli Daniela
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 40% & Croatina 40%
Årgang 2010
Alkohol 13,5%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Pastaretter, Risotto, Skiveskåret kødpålæg, modne oste / tapas eller helt uden mad.

 

SUPER LÆKKER ROSSO, DER BARE SMAGER AF MERE !!

Farven er intens rubinrød med glimt af violer. Duften er elegant og kompleks, krydret med intense aromatiske noter af solbær, brombær og lidt grønne urter i finalen. På tungen er den fyldig og afbalanceret med forførende, intense tanniner samt en fængslende eftersmag.

Denne Rosso IGT ligger på franske egetræsfade i min. 5 år og yderligere 6 måneder ekstra på flaske inden den frigives til salg.

 

 Vinbeskrivelse i PDF

 

Model/varenr.: WSHOP-306
Vægt: 1.660
Lager: På lager

Rosso Veneto IGT “ CACRO “

Azienda Piccoli, ligger på Monte La Parte, en smuk bakke af kalkholdige jordbund i Parona di Valpolicella, få minutter fra det historiske centrum af Verona. En vingård født af lidenskaben for det land, hvor den blev født, Valpolicella. Er spredt over 15 hektar og udelukkende dedikeret til dyrkning af druer og oliven. Den primære vingård anvender guyot opbindingssystem. Vinmarkerne ligger 250 meter over havets overflade, og på grund af det blæsende klima og fremragende solbeskyttelse produceres der druer af høj kvalitet, der er dedikeret til at gøre strukturerede, komplekse, elegante og frugtagtige vine.

En samlet produktion af ca. 35.000 flasker i alt. Denne Rosso IGT produceres i kun 3500 flasker.

Druesorterne er Cabernet Sauvignon 60% & Croatina 40%, Corvinone. Udelukkende anvendelse af egne druer, håndplukket fra Cru Monte La Parte. Der høstes udelukkende manuelt med hånden. Der er både et hold af kvinder og et hold af mænd når der høstes. Kvinderne mere nænsomme og detaljeorienteret end mændene der klarer det tungere arbejde.

Croatina er den drue der modner hurtigst og høstes først, hvorefter druerne anbringes i Tørrerum ( Fruttario ) i 2 uger. Herefter høstes Cabernet Sauvignon druerne. Disse tørres ikke for at opnå den ferfekte balance mellem friske og delvis tørrede druer. Efter den kolde maceration følger en lang alkohol fermentering der tillader vinen at udtrykke sin fulde aromatiske karakter.

Vinen raffineres i 3,5hL franske egetræsfade i min. 5 år. Vinen tilbringer yderligere 6 måneder ekstra på flaske inden den frigives til salg.

Denne Rosso IGT har en fantastisk struktur og er ideel til retter med pasta, Risotto, skiveskåret koldt kød og modne oste / tapas.

Farven er intens rubinrød med glimt af violer. Duften er elegant og kompleks, krydret med intense aromatiske noter af solbær, brombær og lidt grønne urter i finalen. På tungen er den fyldig og afbalanceret med forførende, intense tanniner samt en fængslende eftersmag.

Denne Rosso IGT holder 13,5% og bør serveres i store baljer ved 16-18 gr. Denne vin er særdeles drikkelig nu, men vil vinde ved yderligere lagring. 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: