Piccoli Rosato Spumante Brut " Osé "

119,00
Inkl. moms
  • Køb 6 eller flere til 109,00 pr stk.

Piccoli Rosato Spumante Brut " Osé "

 

Producent Azienda Acricola Piccoli Daniela 
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina, Rondinella  & Molinara
Årgang 2018
Alkohol 12%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Aperitif, Sushi, lyst kød, fisk eller pizza

 

Super lækker Rosato Spumante Brut!

I glasset fremstår den lyse lilla med orange nuancer. I næsen frisk frugt med elegante hints af roser, violer og mandarin.

På tungen er lækker og forfriskende med noter af hindbær og jordbær

 

 Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-701
Vægt: 1,66
Lager: På lager

Piccoli Rosato Spumante Brut ” Osé ”

Azienda Piccoli, ligger på Monte La Parte, en smuk bakke af kalkholdige jordbund i Parona di Valpolicella, få minutter fra det historiske centrum af Verona. En vingård født af lidenskaben for det land, hvor den blev født, Valpolicella. Er spredt over 15 hektar og udelukkende dedikeret til dyrkning af druer og oliven. Den primære vingård anvender guyot opbindingssystem. Vinmarkerne ligger 250 meter over havets overflade, og på grund af det blæsende klima og fremragende solbeskyttelse produceres der druer af høj kvalitet, der er dedikeret til at gøre strukturerede, komplekse, elegante og frugtagtige vine.

En samlet produktion af ca. 35.000 flasker i alt. Denne Rosato Spumante Brut ” Osé ” produceres i kun 3500 flasker.

Druesorterne er Corvina, Rondinella og Molinara. Udelukkende anvendelse af egne druer, håndplukket fra Cru Monte La Parte. Der høstes udelukkende manuelt med hånden. Der er både et hold af kvinder og et hold af mænd når der høstes. Kvinderne mere nænsomme og detaljeorienteret end mændene der klarer det tungere arbejde.

Efter knusning og kold maceration ( for at tillade aromatisk ekstraktion af druerne ) separeres saften fra drueskindet. Efter gæring, påbegynder vinen anden fermentering i tank ved brug af ” Charmat Metoden ” for at opnå en fin Perlage ( bobler ) Før aftapning ligger vinen Sur Lies for at sikre modenhed.

Den er ideel som aperitif og vil gå godt med lette måltider som Sushi, lyst kød, fisk og endda Pizza. Farven er lyse lilla med orange nuancer. I næsen frisk frugt med elegante hints af roser, violer og mandarin. På tungen er lækker og forfriskende med noter af hindbær og jordbær med god balance og mineralitet. God frugtig vedholdende eftersmag. Serveringstemperatur 6-8 gr.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: