Piccoli Recioto " Adone " della Valpolicella DOCG 2011

245,00
Inkl. moms

Piccoli Recioto " Adone " della Valpolicella DOCG 2011

Producent Azienda Acricola Piccoli Daniela
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 40%, Corvinione 25%, Rondinella 25%, Oseleta, Croatina 10%
Årgang 2011
Alkohol 13,5%
Flaskestr. 0,5 l
Passer til Ren meditation, chokolade, Kager

 

Farven er rubinrød med violette refleksioner. I næsen noter af moden frugt som sorte kirsebær, hindbær og blomme med hints af krydderier.

På tungen er den fyldig, rund og med elegant sødme.

God balance mellem surhed og tanniner. Smuk tilstedeværelse af Morello-kirsebær i enhver mundfuld der kulminere i en tæt, frugtagtig og vedholdende finale.

 

 Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-304
Vægt: 1.000
Lager: På lager

Recioto DOCG della Valpolicella
Azienda Piccoli, ligger på Monte La Parte, en smuk bakke af kalkholdige jordbund i Parona di Valpolicella, få minutter fra det historiske centrum af Verona.
En vingård født af lidenskaben for det land, hvor den blev født, Valpolicella.
Er spredt over 15 hektar og udelukkende dedikeret til dyrkning af druer og oliven.
Den primære vingård anvender guyot opbindingssystem.
Vinmarkerne ligger 250 meter over havets overflade, og på grund af det blæsende klima og fremragende solbeskyttelse produceres der druer af høj kvalitet, der er dedikeret til at gøre strukturerede, komplekse, elegante og frugtagtige vine.

En produktion af ca. 35.000 flasker i alt, i høj kvalitet, resultatet af tradition og innovation. Denne Recioto produceres kun i 1400 flasker. Alle er individuelt nummereret og kun produceret i de bedste årgange! Druesorterne er Corvina 40%, Corvinone 25% Rondinella 25%, Oseleta, Croatina 10%, kun egne druer, hånd valgt fra Cru Monte La Parte. Der høstes udelukkende manuelt med hånden. Der er både et hold af kvinder og et hold af mænd når der høstes. Kvinderne mere nænsomme og detaljeorienteret end mændene der klarer det tungere arbejde. De bedste og mest fuldmodne druer høstes og ligges i små kasser på 4-5 kg. De anbringes i fruttaio ( tørrerum) i over 4 måneder indtil væskeindholdet er reduceret med op til 50%.

Vinificeringen udføres i rustfri stål tank med daglig "remontage". Den spontane fermentering kan vare op til tre måneder og stoppes naturligt. Vinen raffineres i 5hL franske ege tønder i min. 4 år og aftappes uden filtrering. Herefter tilbringer den 1 år ekstra på flaske inden den frigives til salg.

Denne Recioto passer perfekt til kager, modne oste eller bitter mørk chokolade som meditationsvin!

Farven er rubinrød med violette refleksioner. I næsen noter af moden frugt som sorte kirsebær, hindbær og blomme med hints af krydderier. På tungen er den fyldig, rund og med elegant sødme. God balance mellem surhed og tanniner. Smuk tilstedeværelse af Morello-kirsebær i enhver mundfuld der kulminere i en tæt, frugtagtig og vedholdende finale. Recioto holder 13,5%.. Servicetemperatur 12-14 ° C

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: