Topsælgere

Billedresultat for le guaite logo

It is not a question of fashion-following, of time, of money or simple duty...

It is purely a question of love...
- Noemi

 

Le Guaite Di Noemi

Siden jeg var ca. 8 år gammel, har jeg hjulpet min mor og min far i vinmarkerne og i kælderen. Kærligheden til mit land og den frugt det kunne give mig, voksede hver dag sammen med lidenskaben for vin og olivenolie. Vi nyder sammen de succeser og den tilfredshed, vores arbejde har givet. I 2016 besluttede jeg at tage virksomhedens ansvar alene og på samme tid lette mine forældre i en del af det uendelige arbejde der er i at producere kvalitetsvine. Samtidigt en anledning til at forny vores vinbillede og give vores firma en mere international tone, takket være den store anerkendelse vi har modtaget fra omverdenen for kvaliteten af vores vine.

"Le Guaite":

Vores familiehistorie begyndte for næsten 20 år siden, da min far Stefano besluttede at købe en lille knuser og et par hektar olivenlunde på bjergsiden af Mezzane di Sotto. Dette er en bakke, der nyder godt af mikroklimaet i Gardasøen og de nordlige alpine strømme, der bidrager til at skabe det termiske chok, der er vigtigt for frugtens uigennemsigtige karakter. I 2002 begyndte produktionen af den typiske Valpolicella-vin, som følge af et køb af et par hektar vingård, herunder Le Guaite, der ligger på den bedste og højeste side af bakken.


En unik arv i vores vidunderlige land, der er kendt som Valpolicella ligger kun 10 minutter nord for Verona, omgivet af de Lessinian-bakker og Gardasøen. Fra tidernes morgen har det været kendt for kapaciteten til at producere vine af en utrolig styrke og elegance, gennem sine druer som er typiske for dette område. Corvina. Corvinione, Rondinella, Molinara. Kvaliteten af vores vine, primært den berømte Amarone, er kendt over hele verden. Vores lille kælder og knuser, ligger på bakkerne i Mezzane di Sotto ved siden af vinmarkerne til den berømte Romano Dal Forno, mentor og stadig vores første ven. Der er altid velkomment til nysgerrige besøgende og fans, som vil se hvad vores engagement og terroir kan opnå.

Populær
  • 2010
235,00
Inkl. moms
Populær
  • 2008
425,00
Inkl. moms
  • 2011
195,00
Inkl. moms
265,00
Inkl. moms
129,00
Inkl. moms
Populær
495,00
Inkl. moms