Dindo Amarone Della Valpolicella Classico DOCG 2016

285,00
Inkl. moms

Dindo Amarone Della Valpolicella Classico DOCG 2016

Producent Agricola Azienda Dindo Giovanni
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 50%, Corvinione 25%, Rondinella 20%, og 5% Molinara.
Årgang 2016
Alkohol 16,5%
Flaskestr. 0,75 l
Passer til Rødt kød, vildt, modne oste.

 

Lækker vellavet og velsmagende moderne Amarone.

Farven er rubinrød tangerende til granatrød.

Intens aromaer af frisk frugter, kirsebær i alkohol giver en smeltet smag af vanilje og mandler.

 

 Vinbeskrivelse i PDF

 

Model/varenr.: WSHOP-803
Vægt: 1,66
Lager: På lager

Amarone


Dindo-gården blev grundlagt i 1960 takket være Giovanni Dindos lidenskab og vedholdenhed. På grund af markernes placering og deres beliggenhed i et af de bedste områder i Valpolicella til produktion af druer - og hans kærlighed til landet og vinstokke. På grund af den store indsats og ofre, der altid har været kernen i Giovanni Dindos forretning, så opnåede virksomheden gode resultater over tid, og er blevet tildelt den bedste vin fra Valpolicella, især for dens Recioto.

I dag drives virksomheden af Adriano Dindo og hans søn Giovanni med det eneste formål, at fremstille vin af høj kvalitet, der minder om fortidens og jordens smag. Gården Dindo ligger i hjertet af Valpolicella Classica, det berømte bjerg kaldet "Monte Sant'Urbano" i Fumane. De vigtigste vinmarker, ligger i en højde af 300 m over havets overflade, plantet for 40-50 års siden i terrasserede skråninger, forstærket med stenmure.

Druesammensætningen er Corvina 50%, Corvinone 25%, Rondinella 20% & Molinara 5%. Druerne høstes i Oktober, og er fordelt på plateauer på store træbakker og tørret i fire måneder i vores frugtkælder. Hver drue mister cirka 40% af sin vægt på grund af vandtabet og dermed få et højere koncentration af sukker.

Efter endt presning overlades druerne til maceration i 30-40 dage ved en lav temperatur (18 ° C). Vinen aldres efterfølgende på egetræs tønder, henholdsvis 50% i medium størrelse og 50% i 25-50 hl tønder i 3 år inden den kommer på flaske og frigives til salg.

Farven er rubinrød tangerende til granatrød. Intens aromaer af frisk frugter, kirsebær i alkohol giver en smeltet smag af vanilje og mandler.

Fantastisk til rødt kød og modne oste.

Den holder 16,5 %. Gemmepotentiale fra høståret 12-15 år. Bør serveres i store baljer ved 16-18 gr.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: