Coali Recioto 2012 " La Rotonda " / KUN 1 STK. TILBAGE!

265,00
Inkl. moms

Savoia Recioto 2012 " La Rotonda "

 

Producent Azienda Acricola Coali Tenuta Savoia
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Corvina 50%, Corvinione 30 %, Rondinella 10% og 10 % lokale druer
Årgang 2012
Alkohol 15,5%
Flaskestr. 0,50 l
Passer til Klassisk ost, desserter, kager, mørk chokolade eller ren meditation

 

Duft af vilde bær, kirsebær, sorte kirsebær, blåbær og brombær.

Suppleret med nuancer af stjerneanis, kanel, mon Cheri, kakao, lakrids og en antydning af røgelse.

 

      Vinbeskrivelse i PDF

 

Model/varenr.: WSHOP-369
Vægt: 1
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Druerne der udvælges nøje og nænsomt til produktion af denne traditionelle vin. De bliver samlet i hånden og forsigtigt lagt i bakker når de er fuldmodne. Herefter bliver de overladt til tørre på loftet i omkring fire måneder. Dette sker i slutningen af september og begyndelsen af oktober. Udblødning på skind varer omkring tre uger og fermenteringen standses for at efterlade en vis mængde restsukker i vinen. Ved afslutningen af fermenteringen overføres vinen til egetræsfade, hvor den forbliver i ca. 15 måneder.

I glasset fremstår vinen dyb lilla med rubinrødt skær. I næsen er duftpaletten meget intens og varieret. Duft af vilde bær, kirsebær, sorte kirsebær, blåbær og brombær, suppleret med nuancer af stjerneanis, kanel, mon Cheri, kakao, lakrids og en antydning af røgelse.

På tungen er der en god balance mellem sødme og syrlighed, massere af frugt efterfulgt med en snert af balsamico, fint krydret. Kvaliteten er virkelig god.

Denne Recioto passer perfekt til  klassiske ost, og jeg vil også anbefale den til søde desserter, kager og sammen med lækker mørk chokolade.

Bør serveres kølet til 10-12 grader også nyde udviklingen i smagsnuancerne i takt med at temperaturen på vinen stiger, det er magisk / ren meditation.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: