Antolini amarone " Moròpio " 2011 17%

265,00
Inkl. moms

Antolini Amarone " Moròpio " 2011

 

Producent Antolini Pier Paolo e Stefano sociéta agricola
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Covina, Corvinione, Rondinella & lidt Molinara
Årgang 2011
Alkohol 17%
Flaskestr. 75 cl.
Passer til Stegt kød, vildtretter og modne oste.

 

Amarone "Moròpio" har en rubinrød farve med granat refleksioner. Der er en intens bouquet af tørrede blomster, sort kirsebær marmelade og sure kirsebær.

Antydninger af søde krydderier, boero chokolade, vild blomster honning, vin bark og grønne oliven er påviselige. Det har en typisk smag af Marano-tærte.

Igen har Antolini lavet en fremragende amarone, der som sin bror Ca Coato bare skal smages!!

 

For mere information http://www.antolinivini.it/

  

  Vinbeskrivelse i PDF

 

Model/varenr.: WSHOP-180
Vægt: 1.660
Lager: På lager

Denne vin er lavet hovedsageligt fra Corvina, Corvinone og Rondinella druer sammen med en lille procentdel af Molinara druer. De er udelukkende håndplukket og lagt i trækasser til tørring. Dette sker fra slutningen af ​​september og til midten af ​​oktober fra vingården "Moròpio" i Valpolicella Classica by Marano di Valpolicella, som er beliggende ved 350 meter over havets overflade.

Vinstokkene er plantet i 1970 og vinmarkerne dyrkes naturligt og uden brug af kemisk gødning og pesticider. Efter 3-4 måneder har druerne reduceret sig 30/40% af deres vægt. Fra slutningen af december til enden af januar presses druerne og ligges herefter i blød i kølig temperatur i 7-10 døgn. Efterfulgt af en 20 dages gærring i ståltank. Vinen lagres nu på eg, kirsebær, kastanje og en lille del på Mårbær tønder i 24 mdr. Efter endt fadlagring kommer vinen på flaske i yderligere 6-12 måneder.Hvert år producerer de 8000/9000 flasker af denne Amarone, som sælges ved hjælp af Bourgogne flasker 750 ml, lukket med en naturlig kork.

Amarone "Moròpio" har en rubinrød farve med granat refleksioner. Der er en intens bouquet af tørrede blomster, sort kirsebær marmelade og sure kirsebær. Antydninger af søde krydderier, boero chokolade, vild blomster honning, vin bark og grønne oliven er påviselige. Det har en typisk samg af Maranotærte. Elegant, tør og lidt sød, varm og glat med en fløjlsagtig, glat tannin i ganen. Vinen går godt med vildt, stuvet eller braiseret rødt kød, grillet kød, modne oste og lidt pikant ost.

Den foreslået serveringstemperatur er 18/20 ° C

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: