Antolini Amarone " Ca Coato " 2010 16,5%

255,00
285,00
Du sparer: 30,00
Inkl. moms

Antolini Amarone " Ca Coato " 2010

 

Producent Antolini Pier Paolo e Stefano sociéta agricola
Land Italien
Region Veneto
Område Valpolicella
Druer Covina, Corvinione, Rondinella
Årgang 2010
Alkohol 16,5%
Flaskestr. 75 cl.
Passer til Grillet kød, vildtretter , salami og pikant ost

 

Amarone "Ca 'Coato" har en lys rubinrød farve med granat refleksioner. Duften er kompleks og intens med noter af rosin, brombær, blåbær og blomme og antydninger af tobak, lakrids og kaffe.

Det er en fantastisk lækker amarone og et super godt køb til prisen! 

 

For mere information http://www.antolinivini.it/

 

   Vinbeskrivelse i PDF

Model/varenr.: WSHOP-179
Vægt: 1.660
Lager: På lager

Denne vin er produceret af Corvina, Corvinone og Rondinella druer. Hvert bundt er valgt, og håndplukket mellem slutningen af ​​september og midten af ​​oktober fra vingården "Ca 'Coato" i Valpolicella Classico, i byen Negrar.

Hvert år producerer de 5000/6000 flasker af denne Amarone, som sælges ved hjælp af Bourgogne flasker 750 ml, lukket med en naturlig kork. Vinstokkene er plantet i 2001-2004. Der anvendes ingen kunstvanding, kemisk gødning eller pesticider i deres produktion. Efter 3-4 måneder har druerne reduceret sig 30/40% af deres vægt. Fra slutningen af december til enden af januar presses druerne og ligges herefter i blød i kølig temperatur i 7-10 døgn. Efterfulgt af en 20 dages gærring i ståltank. Vinen lagres på eg,  hvoraf en del i kirsebær
og kastanjetønder i 24 måneder og derefter i flasker til 6-12 måneder.

Amarone "Ca 'Coato" har en lys rubinrød farve med granat refleksioner. Duften er kompleks og intens med noter af rosin, brombær, blåbær og blomme og antydninger af tobak, lakrids og kaffe.

Smagen er tør, blød og varm. Den har et komplet, robust palette med en tydelig, men behagelig smag af mineraler og tanniner og antydninger af balsam og boero chokolade. Det efterlader en behagelig krydret eftersmag. Denne dybe, barske, barsk vin brug for tid til at udtrykke sig fuldt ud.og det går godt med vildtl, braiseret, kogt, salami og grillet kød og med lidt pikant ost.


Den foreslåede serverings temperatur er 18/20 ° C

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

10/11/2015

Eminent vin der fylder utroligt og som bare bliver i munden efter hver tår...

Tilføj anmeldelse: