Topsælgere

 

ANTOLINI HISTORIE:

Stefano og hans bror Pier Paolo har dyrket vinstokke siden 1992 på deres egen jord i det bakkede område i byen Marano, Valpolicella, San Pietro in Cariano og Negrar. Vinstokkene er placeret i en højde mellem 150 m og 350 m, som dækker et samlet areal på 7,5 hektar, jorden er hovedsagelig af et lerholdigt sammensætning.

Leret har egenskaberne for at opretholde vand, som langsomt filtrerer igennem til rødderne af denne grund i vores vinmarker, så de har ikke brug for et vandingsanlæg.

Fra 1993 har dei i "Semonte", som ligger i byen San Pietro in Cariano dyrket 1 hektar vinmark, der blev et vintage høstår 2000. De har også egen "Ca 'Coato" i byen Negrar, mellem bakkerne i San Vito og Roselle, en grund på næsten 2 hektar.

ANTOLINI RESPEKTERE MILJØET:

Lige fra begyndelsen har de altid valgt at respektere miljøet ved hjælp af særlige retningslinjer ved hjælp af den mindste mængde antiparasitære produkter.

Med respekt for traditionen og de typer af vine, de er og altid vil være en grundlæggende værdi for deres virksomhed, der ignorerer de tendenser og ønsker om at maksimere værdien af ​​traditionelle vinstokke, område og arbejde af vinens skaber, skal hver Antolini vin være et komplet udtryk for alle disse faktorer.

 

Populær
265,00
Inkl. moms