Topsælgere

 

 


Aldegheri vingården

Aldegheri familien har arbejdet i hjertet af Valpolicella-området med stor lidenskab og engagement siden 1956, hvilket gør at de dagligt kan tilføje små forbedringer af hele processen, der forvandler dette smukke produkt, som området er verdensberømt for : vin.

Aldegheri familien

De forskellige medlemmer af familien har hver deres egne kompetenceområder. Lorenzo er ansvarlig for vinmarker og vinfremstilling processen, fra at vælge druerne til at styre gæringen og aldning. Adriano, hans yngre bror, styrer den administrative side af virksomheden, herunder køb og implementering af produktionssystemer og med en stærk vægt på innovation.
Deres fætter Vincenzo kører virksomhedens kommercielt og public relations, samt koordinere arbejdet af sælgere og marketing aktiviteter.

Anden generation spiller en afgørende rolle, og giver virksomheden konstante opdateringer i de relevante sektorer, der gør det muligt at operere med succes.

Aldegheri vine

Denne familiedrevne virksomhed opretholder perfekt koordination mellem traditionelle teknologier og en kærlighed til naturen og dens produkter, hvilket har ført til en meget høj kvalitet, der er opnået igennem årene.

Aldegheri vine er resultatet af den særlige opmærksomhed på vinmarkerne, den omhyggelige udvælgelse af druer og konstant udvikling af teknologier til vinfremstilling.

Smag dem til øjeblikke af glæde og fornøjelse..105,00
Inkl. moms